toptext

I Thorshammer vil du kunne finde nærhed, tryghed og rummelighed. Her er rigelig plads til såvel fælles tid og alenetid.

Overordnet er Thorshammer et bofællesskab med en fast grundstruktur og har i alle årene fungeret med en behagelig atmosfære præget af god omgangstone og nærvær på tværs af alder og individualitet. Disse kvaliteter kommer til udtryk i det daglige sociale fællesskab og i forbindelse med praktiske opgaver.

Centralt for Thorshammer står således fællesspisningsordningen med det sociale samvær og de praktiske gøremål ifm. madlavning og opvask. Det sociale og praktiske fællesskab genfindes i det fælles ansvar for planlægning og vedligehold. Vi er derfor fordelt på forskellige basisgrupper, der varetager ansvar for køkken, grøntsager, have, vedligehold mm.

Der er rig mulighed for den enkelte for at være med til at sætte sit præg på udvikling af fællesskabet. Enten via fællesmøde eller i de respektive grupper.

illu6

Vedtægter

Har du brug for at læse Thorshammers vedtægter
- [ HENT DEM HER ]

 

Fælleshuset - Kernen i Thorshammer

Thorshammer har et stort fælleshus, der fungerer som kernen i vores daglige liv. Vi har alle årene haft dette som kernen i vores samvær. Det er her vi har delt glæderne, sorgerne, debatter, festerne, konfirmationer og fødselsdage.

Her spiser vi også sammen tirsdag til fredag, og her finder vi også den praktiske kerne i vores liv såsom: fælleskøkkenet og vaskerummet. Derudover er der gæsteværelset der kan lejes ved besøg fra familien eller andre.

Kort sagt står fælleshuset til rådighed for fællesskabet, men også for den enkelte. Det kan bookes og bruges til fester, konfirmationer, debataftener og alt hvad hjertet kan komme op med. Det er kun fantasien og beboerne i Thorshammer der begrænser brugen.

Seneste nyt

Fællesspisningen er netop åbnet efter corona nedlukning! (31 maj 2021). Thorshammer har nu fået fibernet. (April 2021)

Kort

Map Of Denmark clip art hight