toptext

Ligesom madordningen altid har været og er kernen i vores fællesskab, har haven været en vigtig del af vores fællesskab. Den brødføder os med økologiske kvalitetsvarer der indgår i vores fælles madlavning. Resultat er hvert år et bredt spektrum af gode produkter der sikrer kvalitet i vores fælles mad. I sommer perioden hvor fællesspisningen holder pause kan alle andelshavere benytte tidens aktuelle grøntsager fra haven i deres egen husholdning.

illu19

Haven bidrager på denne måde til alle selv om fællesspisningen er sat på pause pga. skoleferien. Det er kun din egen fantasi der begrænser dig i brugen af kvalitetsvarene fra baghaven. Haven opretholdes af en af vores grupper: "Havegruppen". Det er på lige fod med andre grupper, en selvstyrende og planlæggende gruppe der styrer hvad arealet bruges til og bidrager med.

Salater
Spinat
Rødbeder
Spinat
Grønkål
Squash
Hukaido

Kål
Gulerødder
Krydderurter
Kartofler
Blomster
O.m.m.

Derudover har vi
æg fra egne høns.

 

Seneste nyt

Thorshammer fejrede 30års fødselsdag

Søndag den 2. oktober klokken 14.00 til 17.00 inviterede andelsbolig-bofællesskabet Thorshammer på Huginsvej 47 i Glattrup i Skive til fødselsdagsfest og åbent hus med stort kaffe- og kagebord. Det var stor succes

Kort

Map Of Denmark clip art hight